Bărbat din Hunedoara, dat dispărut de mai multe zile

Publicat: 30 12. 2019, 16:13

La data de 28.12.2019, în jurul orei 11:30,  Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Deva, cu privire la faptul că fratele său, POPA DAN-ALIN (foto), de 50 ani, din municipiul Deva, în data de 25.12.2019, în urma unor discuții în contradictoriu cu mama sa, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Bărbatul se pare că are asupra sa actele de identitate, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri închis, geacă de puf de culoare gri, căciulă de culoare verde cu gri și pantofi sport de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime: 1,70 m, aproximativ 50 kg., ochi căprui, față ovală, sprâncene arcuite, păr șaten tuns scurt, poartă mustață în lungime de circa 1-2 cm, fără semne particulare, tatuaje sau cicatrici.

În urma sesizării, polițiștii au demarat deîndată o serie de activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată și măsura urmării naționale.
Polițiștii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză  și le solicită celor care dețin informații utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.