Bărbat din Moldova, înjunghiat mortal în inimă. Ultimele cuvinte spuse soției ar putea rezolva cazul

Publicat: 01 05. 2013, 00:05
Actualizat: 01 10. 2018, 11:23

Șeful Inspecției Fiscale de la Administrația Finanțelor Publice Bârlad, Iulian Avasilinei, a fost înjunghiat mortal cu un cuțit pe stradă, în urma unui conflict izbucnit din cauza unui câine, iar polițiștii îl caută pe agresor.

Potrivit cercetărilor făcute de anchetatori, bărbatul de 48 de ani a fost înjunghiat mortal cu un cuțit în zona inimii, duminică, pe strada care trece prin fața blocului în care locuia, el fiind găsit de către soția lui într-o baltă de sânge.

Cu ultimele cuvinte, a mai apucat să-i spună soției cum arată asasinul. Ținea în mână și o șapcă, despre care criminaliștii cred că i-ar aparține celui care a semănat moarte, scriu cei de la stirileprotv.ro.

n imaginile suprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă se vede cum un bărbat pe bicicletă, îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă, vine dinspre locul în care a avut loc atacul.
 
La câteva minute distanță, apare și un al doilea pentru ca în scurt timp să sosească și echipajul ambulanței pregătit să îi acorde muribundului primul ajutor. Anchetatorii cred că aceste două persoane ar putea fi martori sau chiar suspecți în acest caz.

„Se analizează imaginile de pe cameră video. Avem două persoane care apar în jurul orei, dar nu știm dacă sunt martori sau poate să fie unul dintre ei autorul”, a declarat, pentru stirileprotv.ro, Alice Ruja, procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Vaslui.