Bărbat reținut după ce a condus fără permis și a accidentat două persoane, apoi a lovit polițiști cu pumnii și picioarele

Publicat: 22 05. 2012, 11:51
Actualizat: 17 05. 2013, 18:16

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Călărași a fost reținut după ce a condus fără permis auto, a lovit două persoane cu mașina și a părăsit locul accidentului, apoi a lovit cu pumnii și cu picioarele polițiștii care au mers să îl caute la domiciliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, oamenii legii s-au autosesizat după comiterea accidentului cu autor necunoscut, iar în scurt timp l-au identificat pe șoferul fugar, fiind vorba despre un bărbat de 34 ani, din comuna Luică, județul Călărasi.

Bărbatul a fost reținut de procurorii Parchetului Judecătoriei Oltenița pentru ultraj și săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, în timp ce conducea un autovehicul fără să aibă permis de conducere, bărbatul a accidentat două persoane și a părăsit locul faptei. Ulterior, polițiștii și jandarmii l-au căutat la domiciliu, bărbatul lovindu-i cu pumnii și picioarele.

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Călărași, urmând ca marți să fie prezentat Judecătoriei Oltenița cu propunere de arestare preventivă.