Bărbat reținut după ce în casa sa au fost găsite o armă cu lunetă și peste 1.800 de cartușe

Publicat: 11 04. 2013, 11:32
Actualizat: 29 09. 2014, 20:42

Un bărbat din localitatea Lovrin, județul Timiș, a fost reținut după ce polițiștii au găsit, în urma unei percheziții în locuința acestuia, o armă cu lunetă și peste 1.800 de cartușe, el neavând permis pentru deținerea de arme și muniție, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Mădălina Mezdrea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au găsit, în urma unei percheziții făcute în noaptea de miercuri spre joi, în locuința unui bărbat din localitatea Lovrin, o armă cu lunetă, marca Marlin, de calibru 22 și 1.871 de cartușe.

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că un cetățean austriac i-a lăsat în grijă arma și cartușele, însă în urma cercetărilor s-a stabilit că nici bărbatul și nici cetățeanul austriac nu au permis pentru deținere de armă. Bărbatul la locuința căruia s-au găsit arma și cartușele și la locuința căruia s-a făcut percheziția a fost reținut pentru 24 de ore pentru deținerea de arme fără drept, iar arma a fost ridicată pentru a fi expertizată”, a spus Mădălina Mezdrea.

Potrivit sursei citate, bărbatul urmează să fie dus la Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă.