Bărbatul care a ucis un fost şef ANAF, în Drobeta-Turnu Severin, prins când voia să ucidă din nou

Publicat: 21 10. 2022, 07:42
Actualizat: 21 10. 2022, 22:22
Sursă Foto - Protv.ro

Un caz şocant a avut loc în Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat care a fost condamnat pentru omor a fost prins în timp ce încerca să comită o nouă crima.

Individul a luat viaţa unui fost şef ANAF, în plină stradă şi avea pe lista sa încă o victima.

Din fericire, criminalul nu a reuşit să-şi ducă planul la capăt deoarece omul pe care voia să îl ucidă, nu l-a lăsat să intre în locuinţă.

Poliția a intervenit imediat și când a fost prins, bărbatul avea asupra lui un cuţit cu care intenţiona să mai omoare o altă persoană.

Bărbatul care a ucis un fost şef ANAF, voia să mai facă o victimă, dar în ajutorul persoanei aflate în pericol au sărit vecinii care au alertat Poliţia

„S-au auzit pumni în uşă, dar nu am ieşit. A luat o cutie de carton de la gunoi şi mi-a dat foc la uşă”, a spus bărbatul care a scăpat din ghearele morții.

Înainte de a recurge la acest gest, făptaşul a mărturisit că şi-a ucis un vecin din cartierul de locuinţe sociale. Victima este un fost şef ANAF.

Criminalul, eliberat din închisoare în urmă cu 7 ani

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, prezenta urme ale înjunghierii cu un cuțit, ceea ce arată că ar fi avut parte de o moarte brutală.

„Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin SNUAU 112, despre un incendiu produs la ușa unui apartament, în municipiul Drobeta-Turnu Severin.

La sosirea polițiștilor la fața locului, un bărbat, de 59 de ani, le-a spus polițiștilor că a ucis un bărbat pe Serpentina Roșiori.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat decedat, de 46 de ani. În cauză, se efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Mehedinți.

Criminalul a mai fost închis pentru omor în anul 2001, iar în urmă cu 7 ani fusese eliberat din pușcărie, potrivit Protv.ro.