Băsescu recomandă votarea candidaților care au puține legături cu trecutul

Publicat: 15 02. 2012, 10:59
Actualizat: 12 06. 2012, 08:31
Președintele Traian Băsescu le-a cerut românilor, de pe scena unui spectacol folcloric din localitatea Ștei - Bihor, să nu se lase păcăliți la euroalegeri și să se gândească foarte bine pe cine vor vota, recomandând candidați care au legături cât mai puține cu trecutul.


Președintele Traian Băsescu le-a cerut românilor, de pe scena unui spectacol folcloric din localitatea Ștei – Bihor, să nu se lase păcăliți la euroalegeri și să se gândească foarte bine pe cine vor vota, recomandând candidați care au legături cât mai puține cu trecutul.

Băsescu a insistat, într-un discurs de aproximativ 20 de minute, ca oamenii să meargă la vot pe 25 noiembrie și să aleagă pe cine cred ei că merită mai mult, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a recomandat ca cei aleși să fie dintre cei "cu cât mai puține legături cu trecutul, pentru că trebuie să fie un vot pentru viitor".

"Am marea rugăminte să nu vă lăsați păcăliți. Ați arătat și în 2004 că nu vă lăsați păcăliți, acum vă rog același lucru și mai insistent", a spus Băsescu.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro