Bătrână accidentată grav pe trotuar de un ATV neînmatriculat, condus de un băcăuan băut

Publicat: 18 02. 2013, 22:44
Actualizat: 16 02. 2016, 21:24

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din localitatea băcăuană Sascut, a fost accidentată grav pe trotuar, în fața locuinței sale, de un ATV neînmatriculat, condus de un bărbat de 33 de ani care avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,63 la mie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe marginea unui drum local din Sascut, în momentul în care femeia se afla chiar în fața porții locuinței sale.

Tânărul de 33 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat din plin cu ATV-ul în bătrână, rănind-o grav.

„Conducătorul ATV-ului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,64 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În ceea ce o privește pe victima accidentului, aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, rămânând internată la Secția Chirurgie”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele șoferului de ATV pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.