Bebelușul găsit mort în bena unui autoturism. A fost născut la termen, apoi ucis

Publicat: 25 07. 2013, 19:00

Bebelușul găsit mort în bena unui autoturism parcat pe o alee din municipiul Buzău, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost născut la termen, apoi ucis, au stabilit polițiștii, care încearcă acum să o identifice pe mama nou-născutului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit comisarului șef Florina Crucianu de la Poliția Buzău, în urma necropsiei cadavrului nou-născutului descoperit, duminică dimineață, în bena unui autoturism, s-a stabilit că bebelușul, un băiețel, s-a născut la termen, însă a fost ucis, moartea fiind violentă.

„Concluziile definitive urmează să fie comunicate de către medicii legiști după efectuarea examenelor complementare, histopatologic și toxicologic, pentru care s-au recoltat probe biologice”, a declarat comisar șef Florina Crucianu.

Conform sursei citate, ancheta continuă acum pentru identificarea mamei bebelușului și pentru a stabili dacă ea a fost cea care a omorât bebelușul.

„Polițiștii continuă cercetările împreună cu procurorul criminalist, pentru omor și desfășoară activitățile ce se impun în vederea identificării mamei și stabilirii tuturor împrejurările în care s-a comis fapta”, a adăugat Crucianu.

Potrivit reprezentantului Poliției Județene Buzău, până în prezent, au fost făcute investigații și verificări la unități spitalicești, cabinete medicale și unități farmaceutice.

Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit, duminică dimineață, în bena unei Dacii Papuc parcat pe o alee din Buzău. Imediat, polițiștii și un procuror criminalist au demarat cercetările pentru a se stabili dacă nou-născutul a fost născut viu sau mort și cine l-a abandonat în remorca mașinii.

Din primele informații, proprietarul mașinii în care a fost găsit nou-născutul decedat nu este implicat în acest caz.