Bobby Păunescu, la ieșirea de DNA: Am venit în calitate de regizor. Fac un film. Dacă eram martor, vă spuneam

Publicat: 07 12. 2017, 19:38

„Trebuie să fie un dosar neapărat? Am fost în calitate de regizor, producător. Fac un film și mă interesează subiectul. Martor nu”, a declarat Bobby Păunescu la ieșirea de la DNA

Întrebat dacă a fost citat în dosarul Elenei Udrea, acesta a răspuns: „Sper că nu, dacă dumneavoastră știți altceva… Nu am nicio calitate, niciun fel. Nici martor, nici… Eu am dorit să știu, și le mulțumesc foarte mult că au avut timp, să îmi explice cum se face o anchetă, informații la scenariu.”

„Dacă eram în calitate de martor, vă spuneam, care era problema, aveam ceva de ascuns? Pregătesc mai multe filme, am anunțat la televizor. E vorba de 50 de ani din viața mea, o carte – cineva a scris o carte cu 50 de ani din viața lui, care se termină zilele astea. 50 de ani – perioada asta e o perioadă agitată. Eu am 60 de ani. Sper să mai vin aici de câteva ori, sper să mă mai primească. Si FBI din Statele Unite are un departament care-i sprijină pe cineaști, atunci când au nevoie, când fac un film care are legătură cu munca celor care lucrează în FBI, unde poți să contactezi, ei îți dau informațiile necesare, astfel încât să poți să fii cât mai aproape de adevăr, altfel bați câmpii. Faci un film, n-are nicio legătură cu realitatea, cei care lucrează în domeniu își dau seama că e o păcăleală. Eu n-am venit cu niciun avocat”, a mai spus omul de afaceri.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Bobby Păunescu, acționar la postul B1TV, ar fi fost audiat, ca martor, în dosarul în care Elena Udrea este cercetată pentru infracțiuni în legătură cu un contract între Hidroelectrica și o firma privată.