Boc: Alianța s-ar putea desființa în două termene ale instanței: în vară și în septembrie-octombrie

Publicat: 15 02. 2012, 09:50
Actualizat: 27 07. 2012, 00:39
Liderul democrat Emil Boc a declarat, luni, că, dacă liberalii nu vor pune „bețe în roate", Alianța PNL-PD s-ar putea desființa juridic în două termene ale instanței: unul în vară și altul în septembrie-octombrie.

Liderul democrat Emil Boc a declarat, luni, că, dacă liberalii nu vor pune „bețe în roate”, Alianța PNL-PD s-ar putea desființa juridic în două termene ale instanței: unul în vară și altul în septembrie-octombrie.

Președintele PD a opinat că problema desființării juridice a Alianței DA se poate rezolva în doar două termene de judecată dispuse de instanță, unul în vară și altul în septembrie sau octombrie.

Potrivit lui Boc, desființarea juridică a Alianței se poate face rapid, „asta dacă colegii de la PNL nu vor pune bețe în roate”

El a arătat că instanța trebuie doar să ia act de desființarea Alianței DA, pentru că aceasta nu mai funcționează din punct de vedere politic.

„Vom merge mai departe, indiferent de existența unor detalii mici financiare în relațiile dintre PD și PNL, vom merge cu procedura de desființarea juridică mai departe”, a spus liderul democrat, care a adăugat că trebuie rezolvată și problema celor șase mandate de parlamentar ale Alianței rămase neocupate. (Mediafax)