Buhnici, după ce și-a lăsat Tesla pe trecerea de pietoni: „Îmi asum vina, îmi cer scuze. Ridicam mâncare pentru mai mulți. Dar nu contează”

Publicat: 21 12. 2019, 15:08

UPDATE – Postarea a fost ștearsă la cererea cavaleria.ro

„George Buhnici, lasă-ne o adresă la care îți putem trimite niște baterii alcaline. pentru bun-simț, nu pentru tesla. #cavaleria”, l-au mustrat cei care administrează pagina „Ai parcat ca un bou”.

„Vă mulțumesc pentru civilizația prin mustrare publică. Îmi asum vina și îmi cer scuze. Ca să fie complet, am dat share pe Facebook să vadă toată lumea cum nu se parchează”, a scris Buhnici, asumându-și responsabilitatea pentru incident.

„Ridicam mâncare pentru mai mulți. Dar nu contează”, a mai precizat acesta.

„Câți frustrați ! A greșit cavalerul de la cavalerie , omul este eco la maxim ,parchează ,bănuiesc rar aiurea și atunci îi săriți toți în cap , sa fie oare din frustrările voastre ? Cum rămâne cu luptă pt green ,pt eco … ???”, l-a apărat un comentator pe Buhnici.

„De Buhnici se poate intra pe acea strada, dar de masina „Renault Scenic negru” care blocheaza si mai rau strada? Ala e parcat regulamentar pentru ca nu are Tesla”, a comentat un alt bărbat.

FOTO: Facebook / „Ai parcat ca un bou”