Burlacul din imagine a adoptat un băiețel din Cambodgia, în 2000. Tatăl a avut un șoc când fiul lui s-a făcut mare: Pe cine adoptase, de fapt

Publicat: 19 04. 2022, 09:54
Sursă foto: Facebook

În anul 2000, un bărbat,pe nume Jerry Windle a decis să adopte un băiețel din Cambodgia, iar viețile amândurora s-au schimbat complet, scrie cancan.ro. Într-o zi, bărbatul citise într-o revistă o poveste despr adopția unui copil și a decis să îl adopte. A ajuns la agenție și a văzut o imagine în care apărea viitorul lui fiu. La vremea aceea, băiatul purta numele de Pisey.

Întregul proces de adopție a durat cinci luni. În luna iunie a anului 2000, Jerry Windle și Pisey erau acasă, în SUA. Micuțul avea, atunci, doar 18 luni. Tatăl adoptiv a decis să îi schimbe numele în Jordan.

Povestea, însă, nu se termină aici. Micuțul s-a confruntat cu probleme de sănătate, avea diferite infecții în organism și corpul lui era slăbit, în momentul în care a părăsit Cambodgia. Tatăl său adoptiv a avut foarte de mare grijă de el, acasă, în Florida. La vârsta de 7 ani, însă, destinul lui Jordan avea să se schimbe pentru tot restul vieții sale.

Tatăl său l-a înscris într-o tabără de vară de acvatică. Atunci, oamenii din jur i-au descoperit un talent ascuns și care a devenit, ulterior, o pasiune. Jordan adora să facă scufundări. Astfel că, până la vârsta de 9 ani, acesta reușise să câștige deja câteva campionate și chiar titlul național la juniori.

De-a lungul timpului, acesta a reușit să devină de șapte ori campion național la categoria seniorilor, în SUA, dar și de șase ori campion național la categoria juniorilor, la scufundări. Jordan reprezintă Statele Unite ale Americii în echipa de scufundări olimpice și, de asemenea, tânărul a participat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.