Ca-n Evul Mediu, dacă se confirmă: O fată de 11 ani ar fi fost deflorată de viitoarea soacră, după petrecerea de logodnă

Publicat: 03 09. 2019, 16:20

Fetița ar fi fost logodită cu un tânăr major. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, transmite Gazeta de Sud.

Sesizarea a fost înaintată către procurorul general Bogdan Licu, dar și către Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului și Adopții.

Potrivit documentului, o fată de 11 ani din Craiova a fost logodită cu un tânăr de 20 de ani din Slatina. După petrecerea prilejuită de acest eveniment, minora ar fi fost deflorată, cu mâna, de către viitoarea soacră.

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, filiala Olt, Sandu Curt, a declarat că a mers să verifice informațiile, însă lucrurile nu ar sta tocmai așa cum au fost comunicate. „A fost o înțelegere. Fata nu are 11 ani, are 13, și băiatul are 18, nu 20. Nu s-a culcat cu ea. Am fost la ei, m-am interesat. Nu s-a culcat cu ea, este încă virgină, cel puțin așa spun părinții copiilor”, a declarat Curt.