Cadavrul unui bărbat, descoperit într-o pădure, lângă un porc mistreț ce avea un cuțit înfipt în gât. „Vedeți că natura se răzbună câteodată”

Publicat: 24 02. 2013, 17:59
Actualizat: 05 02. 2019, 05:43

Cadavrul unui bărbat de 64 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, a fost descoperit, duminică, într-o pădure de la marginea orașului, acesta fiind căzut peste un porc mistreț care avea un cuțit înfipt în gât, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Belu a fost descoperit de unul dintre localnicii plecați duminică în căutarea sa, bărbatul nefiind văzut pe acasă, în satul Hirișești, de câteva zile.

„Eu am văzut că el lipsește de acasă de vreo trei – patru zile și am plecat după el. Știam cam pe unde umblă prin pădure și când am venit aici am văzut mai întâi hainele lui. Am mai făcut câțiva pași și apoi l-am văzut pe el căzut și sub el se afla porcul mistreț cu un cuțit înfipt în gât. Nu m-am apropiat de el pentru că am văzut că nu mai mișcă și mi s-a făcut frică. Am coborât în sat și am anunțat Poliția”, a precizat corespondentului MEDiAFAX Marian Catrinoiu, bărbatul care a descoperit cadavrul.

Criminaliștii sosiți la fața locului au descoperit lângă cadavrul bărbatului și o secure, dar și multiple vânătăi pe corpul victimei.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia și stabilite cauzele decesului.

Reprezentanți ai fondului de vânătoare din zonă au menționat că, duminică, după descoperirea cadavrului, în zona în care se afla bărbatul decedat se mai aflau încă cinci lațuri amplasate cel mai probabil de acesta pentru prinderea altor animale sălbatice.

Directorul fondului de vânătoare „Gorun”, Ion Coșlebea, a precizat că bărbatul decedat era cunoscut ca o persoană care se ocupa cu braconajul, el nefiind însă niciodată prins până acum pentru a fi tras la răspundere pentru faptele sale.

„Sperăm să fie o lecție și pentru alți cetățeni care braconează. Chiar dacă nu-i prindem noi, vedeți că natura se răzbună câteodată”, a menționat directorul fondului de vânătoare amintit.