Cadavrul unui student, găsit lângă un hotel din Timișoara, unde se cazase

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 27 03. 2019, 08:02

Trupul neînsuflețit al unui tânăr de 22 de ani, din Timișoara, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare, a fost găsit, miercuri, lângă un hotel din municipiu, unde se cazase de marți, pe corpul său nefiind găsite urme de violență sau semne că s-ar fi aruncat de la etaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Timiș, Mirela Drăghicioiu, cadavrul unui student de 22 de ani din Timișoara a fost găsit, miercuri, lângă Hotelul Continental.

„Tânărul de 22 de ani este student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Timișoara, el locuiește la Timișoara, dar din motive necunoscute nouă, s-a cazat ieri (marți – n.r.) la acest hotel din municipiu, la etajul șase. Trupul său a fost găsit astăzi (miercuri – n.r.) neînsuflețit, lângă hotel. Nu a fost găsit niciun bilet de adio nici asupra sa, nici în camera în care se cazase, iar lucrurile sale erau toate acolo. Este greu de crezut că s-ar fi aruncat, în gol, de la fereastra camerei în care se cazase, deoarece acolo este o reclamă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Mirela Drăghicioiu.

Potrivit acesteia, pe corpul studentului nu au fost găsite urme de violență sau semne că s-ar fi aruncat de la etaj.

Trupul tânărului a fost dus la morga Spitalului Județean, pentru necropsie.