Cântăreața Katy Perry a dat naștere primului său copil

Publicat: 28 08. 2020, 00:50
Cântăreața Katy Perry a dat naștere primului său copil. Sursa foto: Profimedia

Cântăreața Katy Perry și actorul Orlando Bloom au anunțat nașterea primului lor copil o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom.

Cei doi au anunțat că „plutesc de dragoste” după nașterea copilului, informează BBC.

Anunțul celor doi a fost făcut prin intermediul contului de Twitter al UNICEF, dat fiind faptul că ambii sunt ambasadori ai bunăvoinței din partea organizației internaționale.

Katy Perry a dezvăluit că este însărcinată la începutul acestui an, în cadrul videoclipului pentru piesa sa „Never Worn White”.

„Plutim de dragoste și minune după venirea pe lume în siguranță a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de ca a noastră. Comunitățile din întreaga lume se confruntă încă cu o lipsă de angajați în domeniul sanitar, iar la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut decedează, în principal din cauze care pot fi prevenite. De la apariția COVID-19, și mai multe vieți de nou-născuți sunt expuse riscului din cauza lipsei de acces la apă, săpun, vaccinuri și medicamente care previn bolile. Ca părinți, acest lucru ne frânge inimile”, se arată în mesajul transmis de Perry și Bloom prin intermediul UNICEF.

Perry și Bloom au început o strângere de fonduri cu ocazia nașterii fetiței

Cei doi au anunțat că au înființat o pagină de donații pentru a marca nașterea lui Daisy, banii care vor fi destinați mamelor și copiilor din întreaga lume.

Cântăreața americană Katy Perry, care a fost anterior căsătorită cu Russell Brand, a devenit faimoasă în 2008 cu single-ul „I Kissed A Girl”, care a ajuns numărul unu în Marea Britanie.

De atunci, ea a lansat piese de succes precum „Roar”, „California Gurls”, „Firework” și „Never Really Over”.

Orlando Bloom a fost căsătorit anterior cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, în vârstă de nouă ani.

Actorul britanic a jucat în filme precum „Pirații din Caraibe”, „Stăpânul inelelor” și „The Hobbit”.