Care este singura vorbă care spusă de Ponta poate fi relevantă

Publicat: 16 03. 2015, 22:57

This browser does not support the video element.

„Îmi este și greu să îl mai ascult pe domnul Ponta, trebuie să fac eforturi ca să rețin ce spune ca să pot comenta… Mi se pare că vorbele acestui om sunt ca niște fulgi dintr-o pernă răspândiți în aer. Nu mai au niciun fel de greutate în clipa aceasta”, este de părere Cristian Tudor Popescu.

Potrivit acestuia, singura vorbă ieșită din gura lui Victor Ponta și care poate avea greutate este „demisia”. „Demisia sa din funcția de prim-ministru. Asta mai are relevanță, asta poate să facă o știre… Mă întreb pe cine mai interesează ce debitează acest domn? Poate ar trebui să facă lucrul ăsta înainte ca întreg Guvernul domnului Ponta să ajungă în audiență la DNA sau să fie cazat la Rahova”, mai spune editorialistul gândul în emisiunea de luni a Gândul LIVE.

În opinia acestuia, credibilitatea Guvernului condus de Victor Ponta scade cu fiecare zi care trece. „Și în raport cu propriul partid, domnul Ponta marchează puncte negative în acest moment PSD-ului prin fiecare zi de prezență în funcția de prim-ministru”, adaugă Cristian Tudor Popescu.