Carmen Dan a fost huiduită de protestatari, la sosirea la sediul DIICOT: „Criminalo!”

Publicat: 20 12. 2019, 11:14

ORA 10:05 Carmen Dan a sosit la sediul DIICOT

Fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a prezentat, vineri dimineață, la sediul DIICOT, pentru a fi audiată în dosarul protestelor din 10 august 2018. La sosirea la sediul Direcției, Carmen Dan a fost huiduită de protestatari.

„Criminalo! Doamna senator, dă-ți demisia!”, au fost mesajele pe care mai mulți protestatari le-au strigat atunci când Carmen Dan a ajuns la sediul DIICOT.

Mai mulți protestatari #Rezist se află, la ora transmiterii știrii, în fașa sediului DIICOT, unde o așteaptă pe Carmen Dan să iasă de la audieri. Aceștia au adus și un banner mare pe care scrie: „Vrem vinovații pentru jandarmiada 10 august!”.

Marian Moroșanu, cunoscut sub numele „Ceaușescu”, a adus o pereche de cătușe roz pentru fostul ministru.

Fostul ministru de Interne s-a prezentat în fața procurorilor pentru a fi audiată în dosarul prostestelor din 10 august 2018. Procurorii DIICOT fac cercetări cu privire la șefii din Jandarmerie care au coordonat intervențiile din 10 august 2018.

Știre inițială 

Conform sursei citate, Carmen Dan urmează să dea explicații în fața procurorilor, vineri, în calitate de martor.

Totodată, în același dosar, miercuri a fost citat pentru auderi procurorul militar Bogdan Pîrlog, el fiind prezent pe data de 10 august 2018 în Piața Victoriei.

Procurorii DIICOT fac cercetări cu privire la șefii din Jandarmerie care au coordonat intervențiile din din 10 august 2018.