Carnet luat pe pile? Un șofer dă dovadă că habar nu are de regulile de circulație: Așteaptă la semafor, deși… – VIDEO

Publicat: 06 11. 2020, 13:43
Actualizat: 06 11. 2020, 13:45

This browser does not support the video element.

Un șofer dă dovadă că habar nu are de regulile de circulație, deși are permis de conducere. Momentele în care așteată la semafor, deși nu trebuie, au fost surprise pe o persoană care a postat videoclip pe platforma TikTok. 

În imaginile video surprise de o persoană care se află într-o altă mașină îl arată pe un șofer care nu prea are habar de regulile de circulație sau pur și simplu nu este atent la semnele de circulație. Deși are prioritate să facă dreapta, așteaptă la un semafor care nici măcar nu este destinat benzii pe care merge.

„Întrebare întrebătoare”: Nu știe regulile de circulație sau nu vede semnele?

Totodată, se poate observa cum în partea dreaptă se află un semafor care îi arată că poate trece, treebuind doar să acorde prioritate pietonilor întrucât în intersecție se află o trecere destinată acestora.

A încremenit tot bulevardul când un bărbat din București a scos un topor imens din portbagaj, supărat pe un șofer de BMW

Un șofer nervos a scos toporul din portbagaj și a amenințat un alt conducător auto. S-a întâmplat într-un blocaj rutier format la semafor în Capitală. Imaginile au fost difuzate în emisiunea GÂNDUL LIVE de joi, 5 noiembrie.

Pe filmare se poate observa cum bărbatul coboară de la volanul unui Jeep Renegade, înmatriculat în Italia. Se duce la portbagaj, dă la o parte un căruț pentru copii, apoi scoate un topor imens, pe care îl arată unui alt conducător auto.

Incidentul revoltător a avut loc într-un  blocaj format la semafor în Capitală. Imaginile au apărut pe grupul de Facebook Trafictube. Martorii susțin că cel spre care este direcționată amenințarea ar fi fost un șofer de BMW, care ar fi schimbat banda fără să-și anunțe intenția și l-ar fi deranjat pe conducătorul auto aflat la volanul Jeep-ului, forțându-l să frâneze brusc.

Imaginile video pot fi vizionate AICI.