Cascadorii cu autocarul Jandarmeriei. Imagini incredibile filmate în București. Poliția face anchetă. VIDEO

Publicat: 09 11. 2017, 14:43
Actualizat: 25 03. 2019, 19:58

This browser does not support the video element.

Potrivit înregistrării, șoferul evită în ultimul moment impactul frontal cu un tramvai care venea din sens opus.

„Este foarte bine că au identificat autocarul, cei de la Jandarmi fac verificări să vadă cine l-a condus și trebuie să vedem probaționat ca să nu sancționăm un om nevinovat, iar dacă, din verificări, vor rezulta elemente clare că a greșit, trebuie să fie dispuse măsuri în consecință. Nu văd alte măsuri decât cele legale. Avem excepții de la lege dacă era în misiune. Dar să se facă dovada că a fost în misiune și se va elimina caracterul contravențional al faptei”, a declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România.

Șoferul autocarului cu numere de MAI, filmat când merge cu viteză pe linia de tramvai face parte din Baza de Adminsitrare și de Deservire a Jandarmeriei, potrivit reprezentanților instituției.

„Este vorba despre un șofer din cadrul unei subunități subordonate Jandarmeriei Române, Baza de Adminsitrare și de Deservire a Jandarmeriei. Șoferul este angajat în anul 2007. La nivelul unității s-a dispus deja verificarea în regim de urgență, ofițeri care vor face parte din această comisie de anchetă, și stabilirea circumstanțelor în care a fost posibil așa ceva. Ne cerem scuze pentru această situație, ne asumăm, este în cadrul instituției noastre”, a declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, Marius Militaru, șef biroul de presă al Jandarmeriei Române.