Cât timp a alocat televiziunea publică germană unui interviu cu Klaus Iohannis. Președintele României, „bun de dat” pe YouTube

Publicat: 22 05. 2015, 13:35

Interviul cu președintele Klaus Iohannis a fost încărcat în data de 16 mai și a fost integrat într-un material despre corupția din România, scrie b1.ro.

Duminică dimineața, jurnaliștii acreditați la Palatul Cotroceni au primit de la Departamentul Comunicare Publică al Președinției României informația care anunța interviul pe care șeful statului, Klaus Iohannis, l-ar fi acordat televiziunii publice germane ARD și s-a făcut trimitere la următorul link.

Interviul a putut fi văzut doar în mediul online. La televiziunea publică germană, adică la ARD și Das ERSTE, au fost difuzate doar 18 secunde din acest interviu, în cadrul unui material de șase minute referitor la corupția din țara noastră.

În materialul prezentat în emisiunea EUROPAMAGAZIN, apar personaje precum Liviu Dragnea, Radu Mazăre, Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov și Elena Udrea. La un moment dat, au fost inserate și 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis. Pe de altă parte, nici interviul din New York Times, care a fost anunțat pe pagina de Facebook a șefului statului, nu a apărut, scrie sursa citată.