Câteva sute de protestatari, în marș de la Guvern spre Parlament. VIDEO LIVE

Publicat: 12 03. 2017, 21:52
Actualizat: 25 03. 2019, 23:04

Manifestanții au venit cu vuvuzele, dar și steaguri ale României și Uniunii Europene.

Protestul a fost anunțat acum câteva zile pe Facebook, sub sloganul „Stop Joc. În Democrație, Corupții Stau La Pușcărie”.

„1.OUG 13 revine pe filieră parlamentară. PSD intenționează să grațieze faptele de corupție. Este esența prescurtată a amendamentelor propuse de senatorul PSD Șerban Nicolae. 2. Romania o sa intre in faliment, pe modelul Greciei. Ministrul Municii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla. Romania chiar o sa intre in faliment. OUG 9 va permite primariilor sa cheltuiasca bani care inca nu exista. Adica copiii tai o sa plateasca pentru ce au cheltuit ei acum. 4. OUG 79, care ar permite sa avem directori de spitale alesi prin concurs, nu spaga si relatii, a fost respinsa in Senat, se discuta in Camera Deputatiilor. 5.OUG 51/2016, care a dus la scăderea cu 80% a tăierilor ilegale de păduri, e pe lista neagră, în Parlament”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Multe persoane au precizat, tot pe pagina de Facebook a evenimentului, că manifestația ar trebui să se îndrepte și împotriva recentei decizii a Curții Constituționale privind conflictul DNA-Guvern.