Caz șocant în Covasna: Ce a pățit un bărbat care și-a violat fratele vitreg, totul fiind filmat, fotografiat și postat pe internet

Publicat: 17 05. 2018, 19:14
Actualizat: 27 03. 2019, 16:10

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliția Română, polițiștii din Covasna au fost sesizați de tatăl adolescentului că fiul său ar fi fost victima unor agresiuni sexuale.

„Din primele verificări s-a stabilit că victima, un minor în vârstă de 17 ani, ar fi întreținut raporturi intime, împotriva voinței sale, cu fratele său vitreg în vârstă de 36 de ani, acesta din urmă realizând fotografii și filmulețe în timp ce ar fi săvârșit faptele”, se arată în comunicatul citat.

Agresorul a fost identificat și reținut la unul din punctele de trecere a frontierei, existând indicii că acesta intenționa să părăsească țara pentru a se sustrage cercetării penale.

În urma percheziției la domiciliul celui acuzat de viol, oamenii legii au ridicat mai multe echipamente IT (PC, laptop, medii de stocare), care sunt probe în dosar.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate-Covasna, sub coordonarea DIICOT Covasna, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.