Caz tragic în Argeș. O familie cu trei copii a rămas pe drumuri. Casa le-a fost mistuită de un incendiu provocat intenționat

Publicat: 04 09. 2021, 15:32
Actualizat: 04 09. 2021, 15:35

O familie cu trei copii trece prin niște momente cumplite: casa în care locuia a fost mistuită de un incendiu provocat de un unchi piroman. Întâmplarea a avut loc în comuna Hârșești, județul Argeș.

Persoana care a provocat incendiul este chiar un unchi de-al copiilor, pe care familia în adăpostise după ce și-a foc la propria casă și nu mai avea unde să locuiască.

Imaginile în care unul dintre copii își căuta jucăriile printre resturile casei au devenit virale, iar oamenii au fost profund afectați și au sărit în ajutorul familiei.

Mihaela a reușit să își salveze ghiozdanul din rămășițele casei arse, dar școala începe în curând, iar copilul are nevoie de mult mai multe lucruri.

Focul le-a mistuit copiilor și puținul pe care îl aveau.

Copii culegeau prune din grădină când unchiul lor a venit nervos în livadă. Peste ceva timp a plecat din preajma lor, iar în cele câteva minute cât a lipsit, unchiul piroman a dat foc casei, relatează Antena3.

Mama a fost cea care a văzut  primele semne ale incendiului:

„Am văzut că ieșea fum pe la streașină, pe geamuri. Am oprit butelia și aragazul și când am intrat în camera unde stăteam noi am împins ușa de la camera unde a pus el foc și a ieșit fumul peste mine. Am ieșit afară și am început să strig.”

Întreaga familie se află acum într-un container de locuit, dar nu este o soluție pe termen lung.