Cazul Caracal | Cum arăta Luiza Melencu în ziua răpirii

Publicat: 24 01. 2020, 11:42

Se pare că aceasta purta pantaloni de blugi, de culoare albastru, rupți în genunchi, o pereche de teniși de culoare galbenă, pulover de culoare negru și o geacă neagră. Avea asupra sa și un rucsac din piele de culoare neagră, cu fermoare mari aurii și o jucărie de plus atașată de acesta, precum și telefonul mobil. Telefonul fetei avea dublu SIM.

De asemenea, adolescenta purta la gât un lănțișor fin de culoare aurie, cu zale mici, model obișnuit, verigă lângă verigă, având atașat un pandantiv format din trei inimioare prinse una sub alta, de la sistemul de prindere în ordine descrescătoare a mărimii, cea mai mare de culoare galbenă, cea din mijloc de culoare albă și cea mai mică de culoare roz.

Recent, Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă de a făcut cu trupul Luizei Melencu, potrivit informațiilor care apar în rechizitoriu. 

Acesta i-a povestit unui coleg de celulă că, inițial, a dorit să arunce în râul Olt cadavrul Luizei Melencu, dar s-a răzgândit și a ars trupul în butoiul din curtea „casei groazei”.