Ce a primit să mănânce Alexandra într-o maternitate din Germania, la micul-dejun, la prânz și la cină. Uimită, româncă a făcut imaginile publice

Publicat: 14 12. 2022, 10:07
Actualizat: 14 12. 2022, 10:08
Sursă Foto - Calatorul.net

Mulți dintre români au plecat în străinătate, acolo unde s-au stabilit, și-au întemeiat familii și au luat-o de la zero. Este și cazul unei românce internate la o maternitate din Germania, care și-a împărtășit experiența trăită în afara României.

În unul din cele mai importante evenimente din viața sa, Alexandra nu a putut să nu aprecieze atitudinea personalului medical, condițiile de spitalizare și alimentarea proaspetelor mămici în maternitate.

Potrivit Alexandrei, micul dejun este unul destul de consistent.

La micul dejun a primit o budincă de vanilie, un desert iubit de toată lumea, iar pe lângă aceasta, alături era și o felie de pâine cu unt, cremă de brânză și cașcaval.

Celaltă farfurie conține două felii subțiri de salam, alături de 100 g de iarut și un pahar de suc.

Sursă Foto – Calatorul.net

Preparatele servite în timpul prânzului au fost întotdeauna variate, a spus femeia, în plus, există posibilitatea de a alege: meniu standard, vegan sau un meniu mai ”ușor”.

În meniul de prânz al unei femei însărcinate sau care deja alăptează, existe obligatoriu mâncare pregătită la aburi sau legume fierte, carne sau pește și supă.

Sursă Foto – Călătorul.net

Românca stabilită în Germania, mulțumită de tratamentele personalului de la maternitate

Alexandra a fost total mulțumită de tratamentele celor de la maternitate.

Sursă Foto – Calatorul.net

Femeile însărcinate și lăuzele au la dispoziție ceai și cafea în cantități nelimitate, iar în coridor este mereu o masă cu băuturi.

Tânăra mămică a afirmat că felurile de mâncare erau foarte delicioase și bine pregătite.

Și cina a fost una destul de variată, de la diverse tipuri de tartine, cu cașcaval, șuncă, piept de pui, la cartofi copți sau ravioli, potrivit Călătorul.net.

Sursă Foto – Calatorul.net