Ce au descoperit polițiștii bucureșteni într-un depozit din Ilfov: „Au fost aduse din Bulgaria”

Publicat: 13 07. 2013, 16:10
Actualizat: 29 07. 2014, 19:36

Peste 2 milioane de țigarete de contrabandă au fost descoperite într-un depozit clandestin din județul Ilfov, în timpul unor percheziții realizate sâmbătă dimineața.

Polițiștii bucureșteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 3, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale – Sector 3 și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale – DGPMB au găsit 2.200.000 de țigarete.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul Poliției Capitalei, cantități importante de tutun vrac ar fi fost aduse în țară din Bulgaria, fiind ambalat ulterior și comercializat atât pe teritoriul României, cât și în afara granițelor. Astfel, bugetul consolidat al statului român a fost prejudiciat cu peste 700.000 de lei.

Cercetările vor fi continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor, sector 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, deținere a mai mult de 10.000 de țigarete în afara antrepozitului fiscal și contrabandă.