Ce au descoperit polițiștii în casa unui lider al clanului Caran. Totul se întâmpla în saună

Publicat: 07 12. 2016, 23:56

This browser does not support the video element.

„În cursul zilei de astăzi, 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj în anul 2012, în municipiul București. De asemenea, pe numele acestuia era emis și un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie și șantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei remis agenției de presă MEDIAFAX.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru agenția de presă MEDIAFAX că este vorba despre Emil „al lui Caran”, unul dintre liderii clanului cu același nume, căutat pentru zeci de fapte de șantaj și cămătărie.

Aceasta era urmărit din luna iunie a acestui an și a fost găsit, miercuri, într-o locuință din sectorul 3 al Capitalei, în care avea improvizată o ascunzătoare de tip „tunel”. Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, tunelul pornea din peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci de lemn.