Ce decizie a luat un polițist din Iași, după ce a găsit un portofel cu 4.000 de euro

Publicat: 26 03. 2018, 12:58
Actualizat: 26 03. 2018, 14:10

Agentul-șef adjunct Radu Valinte, din cadrul Secției 3 de Poliție Iași, a descoperit pe o canapea dintr-un centru comercial din centrul orașului un portofel cu o sumă mare de bani.

„Agentul-șef adjunct a găsit un portofel în care erau 3.500 de euro și 1.600 de lei. În acel moment, un bărbat a pretins că el este deținătorul portofelului, fapt nereal, întrucât a dat informații false cu privire la suma de bani aflată în interior. Deși era în timpul liber, polițistul ieșean a început verificările pentru a stabili cine este proprietarul portofelului, anunțând și dispeceratul Poliției Municipiului Iași cu privire la acest aspect. Nu după mult timp, polițistul l-a identificat pe proprietarul portofelului, respectiv un tânăr de 20 de ani, care venise la cumpărături pentru nuntă cu viitoarea sa soție”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoraului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

După ce a identificat proprietarul, polițistul i-a transmis tânărului ca, pe viitor, să fie mai atent la bunurile de valoare pe care le are asupra sa, pentru a nu deveni ținta hoților.