Ce le transmite Klaus Iohannis românilor de Crăciun

Publicat: 24 12. 2015, 18:48
Actualizat: 24 12. 2015, 23:36

„Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Cu atât mai mult, în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați, pe cei singuri, pe cei împovărați de boală sau de sărăcie și să ne încercăm să le aducem puțină alinare”, se arată într-un mesaj video al președintelui, postat pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis spune în acest mesaj că un „gând special” se îndreaptă către românii care muncesc în afara granițelor, departe de casă.

„Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinții, sunt părinți care resimt și mai dureros acum dorul de familia din țară. Vă îndemn să nu pierdeți speranța. Sunt încrezător că situația României va continua să se îmbunătățească de la an la an, iar cei care sunteți obligați acum să vă câștigați existența peste hotare veți putea reveni acasă”, spune șeful statului.

Klaus Iohannis încheie mesajul urând Crăciun fericit tuturor românilor.