„Cea mai proastă cazare de pe Booking”. Cum arăta camera de 50 euro/noapte, în care a fost cazat un turist român într-un hotel din Alicante

Publicat: 19 12. 2022, 10:16
Actualizat: 19 12. 2022, 17:11
Sursă Foto - Youtube

Un turist român care a plecat în vacanță în Alicante, Spania, a rămas surprins când a ajuns la cazare. Bărbatului i-a plăcut mâncarea, însă camera pe care a plătit 50 de euro l-a dezamăgit.

Românul care are și un canal pe Youtube, acolo unde le arată urmăritorilor săi activitățile sale, și-a imortalizat toate momentele petrecute în vacanța din Spania, Alicante.

Pe parcursul videoclipului filmat în frumosul oraș, acesta detaliează în amănunt împrejurările, mai ales pentru că ulterior, în 2019, acesta a mai vizitat orașul spaniol.

Totul perfect până în momentul în care ajunge la cazare.

Cam așa arată camera pe care românul a plătit 50 de euro pe noapte.

„Singurul avantaj e că este foarte aproape de mare”

„Se pare că din greșeală am dat exact de ”pensiunea hotelul” în care am stat în 2019. Fără să realizez am rezervat același hotel. Ce-i drept, n-am avut camera asta, iar camera asta cică ar fi privată, deci n-ar mai trebui să vină nimeni.

Pe camera asta plătesc 50 de euro pe noapte. Camera nu are aer condiționat, iar momentan sunt undeva la 30 de grade. Singurul avantaj e ca e foarte aproape de mare”, a spus turistul român.

La câteva momente după ce a părăsit camera hotelului, acesta a căutat pe internet să vadă și părerile celorlalți turiști, referitor la condițiile de cazare.

„M-am uitat pe booking din nou și aparent are doar 5,5 raiting din 10, deci este foarte rău, după cum ați putut vedea și în videoclipul din camera de hotel”, a mai săus eș.