Cel mai dur ULTRAMARATON din lume, câștigat din nou de un ROMÂN. Cine este alergătorul care îi calcă pe urme lui TIBI UȘERIU

Publicat: 10 03. 2019, 16:10

Crișan Pop Vlad Adrian a ieșit primul la cursa de 193 de kilometri a maratonul 6633 Artic Ultra încheiată în cursul zilei de duminică. Informația este confirmată de postarea pe Facebook a celor de la MagiCamp despre reușita colegului lor:

„Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat peste 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ. S-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer. Vrea să creeze 100 burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCAMP. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni. Cursa s-a terminat, donații pentru burse se pot strânge în continuare AICI. Mulțumim, Vlad! Mulțumim tuturor!”.

Și site-ul oficial al maratonului a confirmat faptul că românul a câștigat una dintre cele mai grele curse din lume. Românii au ținut să-l felicite pe Crișan Pop Vlad Adrian pentru cursa incredibilă.

Un bărbat scrie: „Competiția ar trebui să-și schimbe numele: 6633 Romanian Arctic Ultra”.

Un alt internaut comentează: „Bravo! Ai reușit ce alții doar au visat vreodată. Dacă ești motivat și ai un scop precis orice este posibil. Crișan Pop Vlad Adrian ești numărul 1″. 

O româncă a scris: „Are un antrenor bun. Felicitări și poate anul viitor o să intri în cursa lungă?”

Organizatorii au postat pe pagina oficială de Facebook a evenimentului și un filmuleț în care apare parcursul concurenților. 

Foto: Cristian Pop Vlad Adrian/ Facebook