CGMB a respins proiectul privind accesul gratuit al consilierilor pe Arena Națională

Publicat: 31 10. 2012, 22:46
Actualizat: 02 10. 2018, 22:44

Consilierii generali ai Capitalei au respins, miercuri, proiectul de hotărâre privind accesul lor gratuit la evenimentele desfășurate pe Arena Națională, introdus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței, la propunerea consilierului PSD Victor Stan.

Proiectul a fost respins, prin vot, la sfârșitul ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de miercuri.

„Este vorba despre o contradicție și dăm dovadă de ipocrizie”, a spus consilierul Victor Stan, după votul negativ dat proiectului.

Consilierul PSD a precizat că, prin proiect, se dorea ca toți cei 55 de consilieri municipali să aibă „acces în baza unui tichet” la evenimentele organizate pe Arena Națională, precizând că nu se intenționa neapărat obținerea gratuității, ci eventual „a unui preț redus la anumite meciuri”, în principal fiind urmărit accesul cu mașina în incinta stadionului.

„Eu am fost personal la meciul România-Olanda și nu am avut acces cu mașina, din cauza firmelor de pază”, a mai spus Victor Stan, care a precizat că, deși raportul de specialitate al proiectului a fost semnat de 27 de consilieri, în final proiectul nu a fost adoptat.

Introducerea proiectului pe ordinea de zi suplimentară a fost aprobată de 44 dintre cei 47 de consilieri prezenți la ședință, fiind înregistrate și trei abțineri.