Chemați să aplaneze un conflict, doi agenți de pază din Hunedoara i-au bătut pe scandalagii

Publicat: 27 11. 2019, 12:55

Potrivit Poliției Hunedoara, polițiștii au stabilit că, la începutul lunii noimebrie, ca urmare a unui scandal provocat într-un bar din orașul Hunedoara de doi hunedoreni beți, angajații localului au acționat butonul de panică. Patronul barului a refuzat să îi mai servească pe cei doi clienți beți cu alcool, moment în care aceștia au început să jignească angajații și să lovească cu picioarele în scaune.

Doi agenți ai unei firme de pază au intervenit să aplaneze conflictulm însă i-au lovit cu pumnii și picioarele în cap pe cei doi clienți beți.

Ulterior, cei doi agenți de pază au chemat la fața locului un hunedorean în vârstă de 37 de ani, „pe care l-au sprijinit în acțiunea violentă față de unul dintre cei doi clienți, căruia i-au aplicat mai multe lovituri, după care l-au abandonat în stradă. Conflictul a fost aplanat datorită intervenției la fața locului a unui număr mare de forțe de ordine (polițiști, jandarmi și polițiști locali), care au restabilit ordinea și au demarat cercetări”.

Potrivit Poliției Hunedoara, marți au fost reținuți cei doi agenți de pază, unul dintre cleinții bătuți și bărbatul de 37 de ani, pentru purtare abuzivă, tulburarea ordinii și liniștii publice, implicarea personalului societăților specializate de pază și protecție în desfășurarea de acțiuni de forță și loviri sau alte violențe. Cei 4 urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.