Chiliman împarte saci de gunoi și asigură că problema curățeniei în sector va fi rezolvată

Publicat: 15 02. 2012, 10:16
Actualizat: 23 05. 2012, 11:37
Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, i-a asigurat, marți, pe locuitorii acestei zone administrative a orașului că situația curățeniei va fi rezonvată, iar până când coșurile ridicate de REBU vor fi înlocuite, vor primi saci de plastic pentru colectarea deșeurilor menajere

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, i-a asigurat, marți, pe locuitorii acestei zone administrative a orașului că situația curățeniei va fi rezonvată, iar până când coșurile ridicate de REBU vor fi înlocuite, vor primi saci de plastic pentru colectarea deșeurilor menajere.

Într-un comunicat de marți al Primăriei sectorului 1, Chiliman îi asigură pe locuitori că va fi asigurată curățenia "în ciuda sabotajelor și șantajelor mușuroiului de interese care roiește în jurul REBU".

Acesta a cerut firmelor care asigură temporar curățenia să salubrizeze străzile și să adune gunoaiele "aruncate cu rea credință de firma REBU cu concursul protejaților săi".

Chiliman a făcut mai multe controale, începând de dimineață, pentru a verifica dacă gunoaiele au fost ridicate, găsind mai multe locuri unde mai sunt deșeuri menajere.

Andrei Chiliman consideră că nemulțumirea lucrătorilor de la REBU, care intenționează să protesteze în fața Primăriei sectorului 1, începând de joi, timp de 15 zile, trebuie să se îndrepte către conducerea firmei lor, al cărui management este defectuos. (Mediafax)