Ciclist român, mort într-un accident rutier în Marea Britanie

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 27 02. 2012, 01:51
Ciclistul român Emanuel Daniel Hârja a fost ucis în apropierea casei sale din orașul Corby, în Marea Britanie, de o autobasculantă, în timp ce se plimba cu bicicleta, informează Northants Evening Telegraph.

Ciclistul român Emanuel Daniel Hârja a fost ucis în apropierea casei sale din orașul Corby, în Marea Britanie, de o autobasculantă, în timp ce se plimba cu bicicleta, informează Northants Evening Telegraph. Hârja, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc, iar șoferul autobasculantei a fost arestat imediat după accident, însă a fost eliberat pe cauțiune.

Lidia Hârja, soția ciclistului, în vârstă de 23 de ani, a fost prea îndurerată pentru a spune mai mult de câteva cuvinte la tributul organizat în memoria acestuia. Cei doi au un fiu, Darius, de 14 luni. Cuplul s-a mutat din România în Marea Britanie anul trecut, iar Daniel Hârja lucra pentru Orchard House, companie care produce mașini pentru industria alimentară.

La locul accidentului oamenii au lăsat flori și lumânări, iar pe site-ul ziarului Evening Telegraph utilizatorii au lăsat mesaje de condoleanțe.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro