Cinci adulți și un copil intoxicați cu fum în urma unui incendiu în Capitală, duși la spital

Publicat: 14 10. 2013, 08:57
Actualizat: 17 10. 2013, 09:33

Cinci adulți și un copil au fost intoxicați cu fum în urma unui incendiu izbucnit luni dimineață, într-un bloc de garsoniere de pe strada Crinul de Pădure din Sectorul 6, fiind transportați la spital pentru investigații, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU București Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 05.40, iar când au ajuns echipele de intervenție, flăcările ieșeau pe fereastra unei garsoniere de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Crinul de Pădure.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere, șase ambulanțe și două autoscări, focul fiind stins după aproximativ o oră, fără ca alte garsoniere să fie cuprinse de flăcări.

Daniel Vasile a precizat că în garsoniera care a luat foc locuiau două femei în vârstă, care au ieșit din locuință înainte de venirea pompierilor și care aveau în casă foarte multe materiale textile. Din cauza fumului produs, cele două femei, precum și alți trei adulți și un copil au fost intoxicați cu fum, fiind transportați la spitalele Floreasca și Universitar.