Cinci bărbați, arestați după ce au sechestrat o femeie căreia i-au cerut bani în schimbul eliberării

Publicat: 22 11. 2013, 21:05
Actualizat: 31 07. 2014, 13:57

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, din județul Dâmbovița, acuzați că au sechestrat o femeie căreia i-au cerut bani pentru a o elibera, au fost arestați preventiv, pentru lipsire de libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani au fost arestați preventiv, pentru 29 de zile, pentru lipsire de libertate, după ce au sechestrat o femeie.

Incidentul a avut loc în urmă cu o lună, în 22 octombrie, când cei cinci au luat-o pe femeie dintr-un bar din orașul Găești, împotriva voinței sale, au sechestrat-o în mașinile lor și au dus-o în comuna Vișina, unde i-au spus că o vor preda unui bărbat, contra unei sume.

Ulterior, cei cinci bărbați i-au cerut femeii 600 de euro, pentru a o elibera, bani pe care aceasta i-a plătit.

În urma anchetei, ofițerii de la investigații criminale au reușit să probeze faptele de care aceștia sunt acuzați și au cerut arestarea preventivă a suspecților.

În prezent, cei cinci se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.