Cinci consilieri ai ministrului de Interne au demisionat. Precizările lui Carmen Dan

Publicat: 09 08. 2017, 08:35

„Surpriza frumoasă sau experiența frumoasă pe care eu am trăit-o a fost că astăzi (marți – n.red.), toți cei cinci consilieri ai mei au venit la mine și mi-au spus că situația în care ei se află și care este atât de intens mediatizată în plan public este o situație care – cred ei – poate fi remediată într-un singur fel și că din punctul lor de vedere, expunerea publică a situației lor, deși nu s-a nominalizat și nu s-a vorbit decât la modul general, au considerat că imaginea ministerului este afectată și că ministerul este vulnerabilizat, motiv pentru care au decis să solicite aprobarea mea de a ieși din această situație”, a spus Carmen Dan, la România TV.

Ministrul de Interne a explicat că nu există posibilitatea de a renunța, motiv pentru care cei cinci consilieri au ales că renunțe la salariu.

„Au ales să renunțe la indemnizație. Vă rog să mă credeți că toți cei care sunt în situația asta în cabinetul meu sunt oameni cu experiență, care au activitate profesională recunoscută în spate și care au muncit în Ministerul de Interne 20 de ani. Ei au ales, considerând că acest lucru vulnerabilizează Ministerul, au ales să plece din aceste poziții. S-au oferit să rămână lângă mine și să facă activitatea pe care au făcut-o și înainte fără să fie remunerați”, a completat Carmen Dan.