Cinci persoane aflate într-un alai de nuntă au fost rănite în urma unui accident

Publicat: 07 09. 2014, 14:16
Actualizat: 18 04. 2019, 05:06

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Ancuța Morariu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază în comuna Giroc.

Potrivit sursei citate, o femeie aflată la volanul unei mașini care făcea parte dintr-un alai de nuntă nu a respectat indicatorul rutier „Cedează trecerea”, astfel că a fost lovită în plin de un alt autoturism care circula regulamentar.

Șoferița se afla într-un Peugeot, iar șoferul care a lovit-o conducea un BMW. În urma impactului, Peugeot-ul a fost proiectat într-un stâlp de pe marginea șoselei.

Femeia le-a spus polițiștilor că a crezut că nu este nevoie să respecte indicatoarele rutiere având în vedere că se afla într-un alai de nuntă și că a presupus că celălalt șofer îi va acorda prioritate.

În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane din Peugeot, printre acestea aflându-se și o fetiță. Fetița a fost transportată la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, iar ceilalți patru adulți la Spitalul Județean Timișoara, iar potrivit medicilor toți sunt în stare bună.