Cine este fiul lui Ludovic Orban: „L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus” / Soția premierului este psiholog

Publicat: 21 01. 2020, 10:32

În septembrie 2017, Țopescu l-a avut invitat, la Canal 33, pe deputatul Ludovic Orban, care a vorbit deschis despre familia sa.

„Merge pe 18. E aplecat spre științele exacte, fizică, matematică, chimie… E și în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viața în fața unui computer și nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învață, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicții, la pedepse, nici măcar nu l-am amenințat că-l opresc. Au fost unele pedep se, dar neaplicat cu nervi, ci calm și cu explicații. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-și găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, declara Ludovic Orban în 2017, la emisiunea Cristinei Țopescu.

Soția lui Orban, de profesie psiholog

Despre Mihaela Orban s-a vorbit foarte puțin. Ea este psiholog de meserie, iar cei care o cunosc o apreciază. Mihaela Orban este psihopedagog și conduce o grădiniță privată din București.

De asemenea, Mihaela Orban este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor.