Circulația rutieră pe DN 1 dinspre Brașov spre București a fost deviată

Publicat: 24 06. 2013, 15:51
Actualizat: 18 05. 2015, 22:48

Circulația rutieră pe DN 1 între Brașov și București este deviată, luni după-amiază, pe DN 1 A, din cauza numărului mare de mașini, în condițiile în care mii de turiști care au petrecut weekend-ul la munte revin în Capitală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Centrul Infotrafic al Polițieio Române anunță că, luni după-amiază, circulația rutieră pe DN 1 dinspre Brașov spre București a fost deviată pe DN 1 A, pe ruta Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploiești, din cauza aglomerației.

Traficul pe DN 1 a început să se desfășoare îngreunat încă de dimineață în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, întrucât mii de turiști care au petrecut minivacanța de Rusalii la munte revin în Capitală. Traficul în zona respectivă este îngreunat și din cauza condițiilor meteorologice, la munte plouând abundent.

Potrivit șefului Poliției Rutiere Prahova, comsiarul șef Ștefan Crivăț, mai multe echipaje ale Poliției acționează pentru fluidizarea traficului la principalele intersecții din Azuga, Bușteni, Sinaia și Comarnic.

Traficul rutier pe sensul de urcare către munte nu a fost deviat.

Poliția Rutieră le recomandă șoferilor să circule cu prudență, întrucât în unele zone carosabilul este acoperit cu apă și se scurg aluviuni de pe versanți.