Clotilde Armand reacționează după ce Firea a anunțat că a găsit o soluție pentru gunoaiele din Sectorul 1: Luați diamantele de la Tudorache și plătiți facturile!

Publicat: 12 12. 2020, 22:20
Clotilde Armand reacționează după ce Firea a anunțat că a găsit o soluție pentru gunoaiele din Sectorul 1: Luați diamantele de la Tudorache și plătiți facturile! / Sursă FOTO: Alexnadru Dobre - Mediafax Foto

Clotilde Armand a reacționat într-o postare pe facebook după ce fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, susținuse că a găsit soluția pentru rezolvarea problemei referitoare la gunoaiele de pe străzile Sectorului 1.

Gabriela Firea susținuse vineri, 11 decembrie, pe pagina sa de Facebook, că a găsit o rezolvare la problema gunoaielor care au umplut străzile Sectorului 1, respectiv aprobarea unei hotărâri prin care REBU să se poată ocupa de salubrizare în sector.

Ulterior, Clotilde Armand i-a dat replica „îndemnând-o” să vândă diamantele lui Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, pentru a plăti facturile emise de firma Romprest.

Clotilde Armand: Luați urgent diamantele de la domnul Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi

„Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile. Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid. Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, anunțase că a găsit soluția pentru strângerea gunoaielor din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit fostului edil, REBU, societate deținută în proporție de 50% de CGMB, ar putea să strângă mizeria din cel mai bogat sector al Capitalei.

„Bucureștiul nu trebuie să ajungă precum Napoli în 2008! Am găsit soluția de urgență pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deține jumătate din pachetul de acțiuni, să între rapid în sectorul 1 și să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri și spații comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziți, în plină pandemie. Nu putem stă toți cu mâinile în san! Am scris aseară un proiect de hotărâre, împreună cu liderul consilierilor generali PSD din CGMB, Aurelian Bădulescu, și solicităm convocarea în regim de urgență a unei ședințe de îndată a CGMB, în numele celor 21 de consilieri generali social-democrați”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.