Cluj: Boc s-a fotografiat cu Cupa Ligii Campionilor, alături de Miodrag Belodedici

Publicat: 01 10. 2013, 21:20
Actualizat: 01 10. 2013, 21:20

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a fotografiat, marți, alături de fotbalistul Miodrag Belodedici, cu Cupa Ligii Campionilor, care a ajuns în Piața Unirii din municipiu cu un autobuz decapotabil, în cadrul unui turneu de prezentare a trofeului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Emil Boc a participat, marți, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la ceremonia de prezentare a Cupei Ligii Campionilor, manifestare din cadrul UEFA Champions League Trophy Tour.

Primarul a urcat într-un autobuz decapotabil, care a adus cupa, alături de fotbalistul român Miodrag Belodedici, ambasador oficial al turneului în România.

Boc și Belodedici s-au fotografiat cu cupa, iar primarul Clujului a spus că se bucură că a avut ocazia să atingă acest trofeu.

„Am atins cupa, e o senzație frumoasă, un vis care poate va deveni din nou realitate. A fost acum 27 de ani, când Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni, să sperăm că o echipă românească va mai câștiga o dată și va deveni realitate din nou, nu în următorii 27 de ani, ci cât mai repede cu putință. Cupa Ligii Campionilor a ajuns, marți, la Cluj-Napoca, într-un oraș de Liga Campionilor, și mă bucur că am avut ocazia să pun mâna pe acest trofeu”, a spus Boc.

La rândul său, Miodrag Belodedici a afirmat că a avut privilegiul să câștige de două ori această cupă, cu două echipe diferite, Steaua București și Steaua Roșie Belgrad.

„A fost un vis împlinit pentru mine”, a spus Belodedici.

În 20 septembrie, o bancă sponsor a Ligii Campionilor a dat startul UEFA Champions League Trophy Tour în capitala Germaniei și gazda finalei UEFA Champions League 2015, Berlin. Dupa lansare, trofeul UEFA Champions League a plecat într-un turneu prin alte patru țări: Ungaria, România, Bosnia-Herțegovina și Bulgaria.