Cod galben de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului pentru următoarele ore în București și Ilfov. Recomandări ISU

Publicat: 14 04. 2023, 11:56
Actualizat: 14 04. 2023, 11:57
Sursă FOTO: Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri o atenționare meteorologică cod galben, pentru Municipiul București și județul Ilfov, ce vizează perioada 14.04.2023, ora 12:00 – 14.04.2023, ora 23:00. În perioada menționată se vor semnala instabilitate atmosferică, temporar accentuată, și intensificări ale vântului.

Pentru perioada menționată, ISU București-Ilfov recomandă:

  1. Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.
  2. Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.
  3. Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

”Informații complete despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro

De asemenea, au fost emise mesaje pentru locuitori și prin intermediul panourilor de informare stradale”, informează ISU București-Ilfov.