Cody Walker, cel mai mic dintre frații regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit

Publicat: 16 08. 2015, 19:35

Cody Walker, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa într-o ceremonie organizată în statul american Oregon, care a fost umbrită de absența fratelui său Paul, care a decedat într-un accident de automobil la sfârșitul anului 2013.

În prima parte a acestui an, Cody a declarat că îi va fi „foarte greu” să nu îl aibă alături în această zi pe fratele său Paul.

„Felicia și cu mine suntem împreună de șapte ani – el (Paul, n.r.) a fost și fratele ei, iar Felicia a fost și sora lui”, a spus Cody Walker.

Atât Cody Walker, cât și celălalt frate al său, Caleb Walker, s-au implicat pentru a duce la bun sfârșit filmările ultimului film al lui Paul Walker, „Furios și iute 7”.

Cody Walker i-a impresionat pe producătorii lungmetrajului „Fast & Furious 7”, iar aceștia au decis să îl distribuie pe fratele mai tânăr al lui Paul Walker în viitoarele filme din această franciză de succes.

Cody a preluat rolul interpretat de fratele său, apărând ca o dublură a acestuia, pentru ca producătorii să poată să finalizeze mai multe scene importante din film.