Concluzia lui Cioloș, după mitingul de duminică seară: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România

Publicat: 06 02. 2017, 00:35
Actualizat: 06 02. 2017, 08:17

”Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Sute de mii de români au ieșit în stradă pentru apărarea democrației, a statului de drept, pentru o justiție puternică și pentru o societate bazată pe valori. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană. Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetățenilor. Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanțe de urgență, ci despre o societate matură care spune stop minciunii și populismului. Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate și despre conștiință colectivă, despre viitorul nostru ca nație. În această seară, sute de mii de români luminează sufletul țării”, a comentat Cioloș pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara la România Tv că modul de organizare și ”dimensiunea finanțării protestelor din țară” arată ”o organizare profesionistă”.

Aproximativ 200.000 de persoane au protestat duminică în Piața Victoriei din Capitală. Deși cabinetul Grindeanu a abrogat ordonanța 13, oamenii au ieșit în stradă, unii cerând demisia Executivului.