Copil de 11 ani, adus în stare avansată de ebrietate la spital după ce ar fi băut cu tatăl său

Publicat: 09 06. 2012, 17:14
Actualizat: 09 06. 2012, 17:14
Un băiat în vârstă de 11 ani, dintr-o localitate ieșeană, a fost adus, sâmbătă, în stare avansată de ebrietate la Spitalul "Sfânta Maria" din Iași, după ce i s-a făcut rău, copilul susținând că ar fi băut vin împreună cu tatăl său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un băiat în vârstă de 11 ani, dintr-o localitate ieșeană, a fost adus, sâmbătă, în stare avansată de ebrietate la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, după ce i s-a făcut rău, copilul susținând că ar fi băut vin împreună cu tatăl său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copilul, din comuna ieșeană Voinești, a fost adus la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, după ce ar fi consumat vin împreună cu tatăl său.

Cei doi au muncit pe câmp, apoi s-au întors acasă, unde, potrivit copilului, tatăl i-ar fi oferit vin.

La un moment dat, copilului i s-a făcut rău, iar unchiul acestuia a apelat numărul de urgențe 112. Copilul a fost transportat cu ambulanța la spitalul de copii din Iași.

El le-a spus medicilor că nu este pentru prima dată când bea alături de tatăl său și că părintele îl răsplătește în acest mod pentru ajutorul dat la muncile din gospodărie.

Mama copilului este plecată la muncă în străinătate.

Băiatul se află în afara oricărui pericol, dar va mai rămâne internat câteva zile.

Medicii susțin că vor sesiza Direcția pentru Protecția Copilului Iași în legătură cu acest caz.