Copilul lui Cristian Cioacă a fost găsit la școala unde învață

Publicat: 07 12. 2012, 13:38
Actualizat: 28 03. 2019, 04:50

Copilul lui Cristian Cioacă a fost găsit, vineri, de către angajații Direcției pentru Protecția Copilului la Școala Generală nr 16 din Pitești, unde este elev în clasa întâi, și au mers cu acesta la locuința surorii polițiștului, cea care l-a luat pe băiat de la școală și care are grijă de el.

Conform reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Argeș, copilul în vârstă de 8 ani era la școală, fiind așteptat, la terminarea cursurilor, de către sora polițistului, care îl are în grijă.

„Copilul a fost găsit la cursuri de către angajații noștri, după ce nu a fost găsit la locuința tatălui său, Cristian Cioacă și nici la locuința părinților polițistului din localitatea Albota. Vom avea o discuție cu sora lui Cristian Cioacă, cea care are grijă de el, și va fi făcută o anchetă pentru a se stabili ce este mai bine pentru acest copil în acest moment. Mama Elodiei, doamna Emilia Ghinescu, ne-a trimis pe fax un document prin care solicita o anchetă socială și își exprimă dorința de a i se încredința copilul, dar această acțiune o poate face doar justiția. Am înțeles că doamna Ghinescu a depus la Tribunalul Argeș solicitarea pentru obținerea unei ordonanțe președințiale pentru obținerea copilului, iar ședința de judecată ar fi marți”, a declarat directorul DGASPC Argeș, Adrian Macovei.

Copilul lui Cristian Cioacă este elev în clasa întâi la Școala Generală nr 16 din Pitești, iar reprezentanții școlii spun că acesta are rezultate foarte bune.

„Copilul are rezultate foarte bune, noi încercăm să-l protejăm, avem și un psiholog care se ocupă de copii, inclusiv de acest elev. Nu sunt probleme școlare, dimpotrivă, vine la cursuri și învață foarte bine”, a declarat directorul Școlii Generale nr. 16 din Pitești, profesor Alin Vlad.