CORONAVIRUS. Ţara care „ar putea avea milioane de infectaţi” cu COVID-19. „Nu există niciun fel de igienă!” Bilanțul anunțat

Publicat: 01 04. 2020, 12:48
Actualizat: 07 04. 2021, 02:21
Coronavirus | Sursă FOTO: Shutterstock

Pandemia de coronavirus evoluează de la zi la zi, făcând mii de victime. Sportul nu a fost nici el ocolit.

Avertismentul fotbalistului Paulo Machado:

Conform site-ului digisport, fotbalistul portughez Paulo Machado (34 de ani), care ultima dată a evoluat pentru Mumbai City FC, crede că pandemia de coronavirus ar putea afecta milioane de oameni din India.

Într-un interviu acordat site-ului Ligii portugheze şi preluat de Mundo Deportivo, Machado a declarat că „în India nu va fi la fel ca în Europa, ci sigur va fi şi mai rău”.

Jucătorul, care s-a întors în ianuarie în Portugalia după încheierea campionatului în India, a explicat că „în majoritatea oraşelor, pe străzi, nu există niciun fel de igienă”.

„Doamne fereşte, dacă virusul ajunge acolo, ar putea fi un scenariu cu milioane de infectaţi”, a concluzionat jucătorul.

Paulo Machado are 6 selecţii în naţionala Portugaliei şi a evoluat în carieră la Porto, Estrela Amadora, Leiria, Leixoes, St. Etienne, Toulouse, Olympiacos, Dinamo Zagreb, Aves şi Mumbai City.

Bilanț:

Conform site-ului worldometers, India are 1,590 de cazuri de persosane infectate cu noul coronavirus, respectiv 45 de morți.